yellowheader 1900

Over Ons : Postzegel vereniging Philatelica

 

[Nog in te vullen]

Een korte beschrijving - aangeleverd door het bestuur - over Philatelica Rotterdam om begrip te kweken over de postzegelvereniging. Bijvoorbeeld: sinds 1948, dat jullie nieuwe leden verwelkomen (met een linkje naar de "Lid Worden?" pagina), KVK, etc.

 
 

[Nog te beslissen] Het bestuur zal aangeven hoe zij op de website willen worden vernoemd, of niet. Het kan zonder foto's, het kan een groepsfoto zijn, het kan een foto per persoon (en titels kunnen bepaald worden door de mensen zelf). In het kort: geef aan wat je wilt.
Ook: ik zou aanbevelen geen persoonlijke telefoonnummers of andere gegevens te delen.

***noot: tekst overgenomen van  "tijdelijke Google web"  uit probeer pagina.

Als  webmaster zou ik voorstellen, om die vermelding  beperkt   op het "colofon" deel van de Contact & informatie  pagina te zetten. En inderdaad, geen persoonlijke maar aan de vereniging gebonden email adressen. 

Bestuur@pz-philatelica-rotterdam.nl

secretaris@pz-philatelica-rotterdam.nl

info@@pz-philatelica-rotterdam.nl

 Voor deze email adressen , wordt dan een online webmail programma gezet. Dan kan een ieder   gewoon inloggen , maar  bij beantwoorden van emails , wordt het ook verzonden met  een pz-philatelica mail adres. Wel zo netjes, om prive adressen, die enkel voor verwarring kunnen zorgen achterwege te laten.

Tevvens kan iedereen , die bevoegd is  met een admin  inlog+wachtwoord, via de webmail , alle email boxen lezen. Maar het belangrijkste is , dat alle mail ( inkomend  en uitgaand, op die manier  "binnen" de vereniging blijft. Wel zo overzichtelijk.

Hoewel genoegzaam bekend is, dat veel verenigingen  slechts door een handje vol vaste gedreven mensen  wordt onderhouden,  is dat wel tot meerdere eer en glorie van de vereniging. Pontificale afbeeldingen van   "het bestuur" in een soort van portretgallerij lijkt me dan ook wat te gewichtig. Een groeps foto daarentegen  vertelt meteen van samenwerken, en dat is meteen weer puntje plus. Het draait  niet om wie het doet of doen, maar voor de vereniging...toch?

Verenigings Bestuur

Dagelijkse leiding, administratie, financieel

Erica Romaguera
Erica RomagueraCEO & Founder
Carole Marvin
Carole MarvinChief Technology Officer
Woodrow Nikolaus
Woodrow NikolausCreative Director
Image
Image
Image
Image
Image
Image

zegelbanner

logogeelshade 400

Sinds 1948

Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam
KVK nummer 40348140.
ROTTERDAM

Vaste informatie bronnen :

Interessante links voor U :

Deze website is geheel volgens

     Europeese GDPR rules

Privacystatement 175

© Copyrights reserved  PV-PHILATELICA ROTTERDAM

Lees:  AlgemeneVoorwaarden       Leveringsvoorwaarden & Condities     PrivacyStatement           Aanmelden als Lid        Contact& Informatie         Webdesign by Madstudio